Užite si november v Petržalskej knižnici

Čaká vás bohatý program.

Jesenné počasie nám síce stále praje, no predpovede na ďalšie dni sa rôznia. Naše kolegyne a kolegovia z Miestnej knižnice Petržalka sú však pripravení na všetko, a preto si pre vás aj na november pripravili pútavý program pre malých i veľkých.

Už v piatok 10. novembra sa o 17:00 stretnú v knižnici na Prokofievovej 5 herečky a herci, autorky i autori, členovia a členky literárneho klubu Spisopriatelia a priatelia i speváčka a skladateľka Timea. Vďaka nim si budete môcť užiť to, čo vás baví, v projekte Počúvadlo prepája hudbu s čítaným slovom.

Tak ako každý z nás túži nájsť svoje miesto na Zemi, rovnako ho v pondelok 13. novembra od 10:00 bude na Prokofievovej 5 hľadať aj malá princezná v divadelnom predstavení na motívy knihy Jána Uličianskeho. Jeho spoločenské témy sú vhodné pre diváka od 10 rokov, pričom po skončení divadla si budete môcť podebatovať so samotným spisovateľom i vydavateľkou Magdalénou Fazekašovou.

Zvuk knižnice si vďaka spolupráci so Staromestská knižnica Bratislava budete môcť vypočuť v piatok 24. novembra od 17:30 na Vavilovovej 26. Do tajov experimentálnych zvukových performance vás zasvätí talentovaný multiinštrumentalista zo Senice Richard Grimm alias Boh Vajec.

Chýbať, samozrejme, nebude ani bezplatná Petržalská akadémia vzdelávania (PAV), ktorá je otvorená všetkým skupinám ľudí bez ohľadu na dosiahnuté vzdelanie. Stačí sa len prihlásiť. VIAC INFO TU.

Tak čo, knihomoli a knihomoľky, vybrali ste si? My sa už nevieme dočkať.

#petrzalkacita #kulturavpetrzalke

web od 2day