Dni Petržalky 2024 vás nachytajú na hruškách i netopieroch

Vidíme sa cez víkend 21. – 23. júna na Dostihovej dráhe.

Viete si predstaviť letný festival bez rocku či punku?

My teda nie, a preto vám s radosťou oznamujeme, že pozvanie na najväčšiu petržalskú párty roka DNI PETRŽALKY s dobrou energiou od Veolie prijali aj ďalšie dve partičky skvelých hudobníkov.

Zatiaľ čo jedna vznikla v roku 1997 v Spišskej Novej Vsi, tá druhá sa zrodila o ro(c)k skôr v Nitre. Teraz obe prichádzajú na najväčšie sídlisko na Slovensku, aby tu odpálili svoje mega hity.

Kapela Smola a Hrušky nám nejeden skvelý materiál poskladaný z punk rocku, ska a popu predvedie v sobotu 22. júna o 18:30. Ak ste si ich ešte na sociálnych sieťach nepridali, môžete to napraviť hneď a zaraz.

Veď to predsa nie je žiadna matura, ktorú by aj vaša svokra nezvládla. Tak berte každý svoju Mary pod pazuchu a utekajte na Závodisko, š.p., aby ste aj vďaka vždy dobre naladeným chalanom z východu zistili, na čom záleží.

Aby bolo jasné, nie netopier, ale kapela DESmod priletí na petržalské pódium v nedeľu 23. júna o 17:30. Hoci miesto pár dní zahrajú iba hodinku, určite do nej zahrnú to najsamlepšie zo svojej bohatej diskografie.

Mráz do žíl vám vhrnie lavína rocku, pop rocku a hard rocku, na ktorom sa zaručene stanete závislí. Partia z Nitry má totiž liek naozaj na všetko. A my vám zaručujeme, že dobehnúť cez predposledný júnový víkend na dostižku, je naozaj dobrý nápad.

Pripomíname, že s predstavovaním interpretov zďaleka nekončíme. Tak ruku hore, s kým sa vidíme?

#dnipetrzalky #petrzalkazije

web od 2day