Užite si s nami Petržalský Deň detí

Popoludnie plné atrakcií, hier a zábavy sa uskutoční 1. júna v areáli ŠH Prokofievova.

Program odštartuje bublinovou show, ukončí ho Šašo Slížo. Na deti čaká aj množstvo sprievodných aktivít ako vozenie sa na poníkoch, maľovanie na tvár či jazda na elektrických autíčkach.

Mestská časť Bratislava-Petržalka ani tento rok nezabudla na tých najmenších a v spolupráci so svojimi kultúrnymi zariadeniami a miestnou knižnicou organizuje v sobotu 1. júna oslavy Petržalského Dňa detí.

Zatiaľ čo v predošlých dvoch rokoch sa konal na farebnom ihrisku Romanova, tentokrát sa samospráva rozhodla vybrať za miesto diania areál zrekonštruovanej Športovej haly Prokofievova, ktorá ponúka veľkolepé priestory na mnohé športové aj zábavné aktivity. Rovnako tak ich ponúka aj susedné ihrisko Fedinova, kde bude prebiehať väčšina plánovaných aktivít.

Barbora Šaling Legényová, ktorá je koordinátorkou kultúrnych podujatí mestskej časti, si v prípade priaznivého počasia sľubuje vysokú návštevnosť, a to aj vzhľadom na to, že tohtoročný deň detí pripadá na sobotu.

„Všetky Petržalčatá sú srdečne vítané. Čaká ich veselé popoludnie plné zábavy, hudby, tanca aj kreatívnych činností. Verím, že to bude pre ne nezabudnuteľný zážitok.“

 

Až do večera

Najväčší sviatok všetkých detí odštartuje na pódiu o 15:00 bublinovou show, následne sa môžu návštevníci tešiť na sériu tanečných hip-hopových vystúpení či športových ukážok z gymnastiky a karate. Od 18:15 až do 20:00 bude deti svojimi trikmi zabávať Šašo Slížo.

Od 15:00 do 18:00 sú v pláne ďalšie sprievodné aktivity v exteriéri, medzi nimi obhliadka hasičského auta, detské dielne, jazda na poníkovi, maľovanie na tvár či vozenie sa na elektrických autíčkach.

V telocvični športovej haly nájdu tí športuchtiví päť pingpongových stolov a obľúbenú Nerf arénu. Po celý čas podujatia budú k dispozícii malé stánky s občerstvením, hračkami a handmade výrobkami.

Vstup je pre všetkých návštevníkov voľný.

#petrzalkazije #dendeti

web od 2day