Chov psov na sídlisku. Vypočujte si 51. diel podcastu Z petržalskej obývačky

Je tu nový diel relácie (nielen) pre psíčkarov.

Ako už asi tušíte, v najnovšom diele nášho podcastu Z petržalskej obývačky sme obrátili pozornosť na najvernejších spoločníkov človeka, ktorí sú takisto obyvateľmi nášho sídliska. A nie je ich málo. V našom katastri ich evidujeme takmer 5-tisíc.

S kolegyňou Miriam Kamhiyehovou sme v našej obývačke zhrnuli všetky podstatné informácie dôležité pre každého súčasného, ale i budúceho majiteľa štvornohého chlpáča.

Hovorkyňa Mestskej polície hlavného mesta SR Barbora Krajčovičová nám zas prezradila s akými priestupkami pri majiteľoch psov sa polícia stretáva v praxi najčastejšie.

Ako už býva zvykom, psík nám prináša, samozrejme, aj kopec radosti. O možnostiach trávenia voľného času či nevyhnutného tréningu sme sa porozprávali s riaditeľom výcvikovej školy Doggie Jurajom Ferkom, ktorého možno poznáte skôr ako trénera psov z relácie Neposlušní z dielne RTVS. Moderuje Mária Halašková z referátu komunikácie.

Napokon nezabudnite, že daň za psa odteraz môžete zaplatiť aj jednoducho a dokonca s 5-eurovou zľavou cez konto.petrzalka.sk.

Celý videorozhovor si môžete pozrieť na našom oficiálnom YouTube. Vopred ĎAKUJEME aj za odber. Jeho audio verziu zase nájdete na všetkých dostupných podcastových platformách.

Spotify
Apple Podcasts

Ďakujeme, že sa zaujímate o veci verejné spolu s nami. Vaša Petržalka.

#zpetrzalskejobyvacky

web od 2day