Lidl čistinka v Petržalke môže byť realitou

Inšpirujte nás tipmi na jej umiestnenie.

Nový rok, nová súťaž. Spoločnosť Lidl Slovensko už tretíkrát prichádza so skvelou možnosťou pre slovenské mestá, mestské časti a obce, kde reťazec pôsobí, vyhrať park s kútikom pre každého – LIDL ČISTINKA.

Zelenú oddychovú zónu pre svojich občanov, komunitný priestor pre stretávanie rôznych generácií, ktoré tak na čerstvom vzduchu môžu športovať, grilovať, hrať sa, či len tak oddychovať v hodnote 260-tisíc eur by sme veľmi radi získali aj pre vás, milí Petržalčania a Petržalčanky.

Aby sme sa ako mestská časť mohli do súťaže zapojiť, musíme vybrať vhodný pozemok či miesto, kde by bolo možné, nový mestský park, čo svet nevidel, najlepšie postaviť.

A na to potrebujeme čerpať inšpiráciu práve od vás, priatelia. Veď kto vie lepšie než vy, obyvatelia a obyvateľky najväčšieho sídliska, kde by sa nám Lidl čistinka najviac hodila?

Svoje tipy na vhodné lokality nám píšte do komentárov pod facebookovým príspevkom do stredy 22. MÁJA DO 12:00. My ich následne vyhodnotíme, preveríme vlastníctvo i vhodnosť konkrétnych pozemkov a záväzne našu samosprávu prihlásime do súťaže.

Následne bude prebiehať verejné hlasovanie, kde Petržalku budete môcť podporiť a o ktorom vás, samozrejme, budeme včas informovať. Vizualizáciu Lidl čistinky nájdete TU.

Vopred ĎAKUJEME za každý jeden konštruktívny tip aj za to, že vám na príjemnejšom živote na zelenom sídlisku záleží.

#petrzalkazije

web od 2day