Ďakujeme, že si všímate prácu nášho strediska

Vaše pochvaly si vážime.

V našej elektronickej schránke sa nám opakovane zbierajú milé pochvaly či odkazy od rodinných príslušníkov našich zverencov alebo aj spriaznených inštitúcií, s ktorými spolupracujeme.

Doteraz sme sa nimi ešte nepochválili, no usúdili sme, že naši zamestnanci si to zaslúžia. Najnovšie pochvaly si môžete prečítať v grafike pod týmto príspevkom.

Obdiv za skutočne ľudský prístup i starostlivosť si vyslúžili najmä naše opatrovateľky, ale i ošetrovateľky za to, že sa s obetavou láskou starajú o našich obyvateľov a obyvateľky.

Vynikajúcu spoluprácu zase ocenili partneri z referátu sociálnych pracovníkov z Nemocnice sv. Cyrila a Metoda na Antolskej. Tie poďakovaním odmenili najmä vedenie strediska, vrátane pani riaditeľky Kočnerovej.

Veľmi si vážime, že si všímate našu neustálu snahu o čo najlepšiu starostlivosť o zverencov, zveľaďovanie nášho zariadenia i pozitívnu atmosféru, ktorú sa aj vďaka našim empatickým kolegyniam snažíme v stredisku navodiť.

Sme presvedčení, že práve pocit zadosťučinenia, ktorý naši kolegovia majú aj vďaka vašej pozitívnej spätnej väzbe, ich motivuje robiť veci ešte lepšie. VIAC o ich práci nájdete na  PETRZALKA.sk/sssp alebo na našich sociálnych sieťach.

#petrzalkapomaha

web od 2day