Dostihová sezóna. Vypočujte si 52. diel podcastu Z petržalskej obývačky

Počúvajte a vyhrajte vstupenky na nedeľňajšie TURF-GALA.

Keď sa povie petržalské Závodisko, asi každému v prvom rade napadnú konské dostihy, burácajúce davy na tribúnach a dupot majestátnych zvierat.

Unikátna dostihová dráha v Petržalke však už dávno nie je len o tom. Jej veľkolepý areál je dejiskom mnohých podujatí a jedným z nich je každoročne aj blížiaci sa festival Dni Petržalky.

Tento rok je pre dostihovú dráhu špeciálny o to viac, že si pripomína už 50. výročie od svojho vzniku. Nielen o tom nám v 52. diele podcastu Z petržalskej obývačky porozprával riaditeľ štátneho podniku Závodisko Marián Šurda, pre ktorého sú dostihy nielen prácou, ale aj srdcovou záležitosťou.

Tou je aj jedna z najväčších akcií roka, v poradí 45. ročník medzinárodného mítingu TURF-GALA, ktoré sa na dostihovej dráhe uskutoční už túto nedeľu 2. júna o 14:00 a ktoré návštevníkom sľubuje nezabudnuteľný zážitok.

Aj preto sme si pre vás pripravili súťaž o 2×2 vstupenky na toto špeciálne podujatie.

Stačí, ak v komentároch pod facebookovým príspevkom do piatka 31. mája do 12:00 správne odpoviete na otázku: Aká tradičná súťaž sa spája s Turf-gala? Pomôckou vám bude práve podcast, v ktorom správnu odpoveď prezradil náš hosť. Nezabudnite, súťaž prebieha aj na našom Instagrame @‌bratislavapetrzalka.

Celý videorozhovor si môžete pozrieť na našom oficiálnom YouTube. Moderuje Mária Halašková z referátu komunikácie.

Vopred ĎAKUJEME aj za odber. Jeho audio verziu zase nájdete na všetkých dostupných podcastových platformách.  #zpetrzalskejobyvacky

Spotify
Apple Podcasts

Ďakujeme, že sa zaujímate o veci verejné spolu s nami. Vaša Petržalka.

#petrzalkazije #zpetrzalskejobyvacky

web od 2day