Najfarebnejšia súťaž je predĺžená do konca júna

Nominujte svoju predzáhradku a vyhrajte hneď niekoľkokrát.

Utorok je vraj najrockovejším dňom v týždni. Nehľadajte súvislosti, zapnite si obľúbený vypaľovák a tešte sa s nami, pretože máme pre vás dobré správy.

Presnejšie pre milovníkov záhradkárčenia či obdivovania rozkvitnutých výtvorov. Štvrtý ročník najfarebnejšej súťaže na zelenom sídlisku totiž pokračuje.

Dobre čítate, keďže Petržalka je naozaj veľká mestská časť s najpočetnejšou komunitou, vieme, že uznanie si zaslúžia viacerí záhradkári. Tí, ktorí sa o naše okolie starajú ako profesionáli, ale i tí, ktorí sa činia len tak zo zábavy a z dobrého pocitu.

Ak ku nim patríte, stále nám o tom môžete dať vedieť. Rovnako to platí i v prípade, ak niekoho takého poznáte a viete, že kamarátstvo s modernými technológiami práve neudržiava. Pomôžte mu/jej s nafotením predzáhradky a vyplnením formulára.

Termín nominácií v súťaži o najkrajšiu petržalskú predzáhradku totiž predlžujeme DO NEDELE 30. JÚNA (vrátane). Skvelé, no nie?

A viete, čo je ešte lepšie? Že tento rok v našej súťaži vyhráva naozaj každý. Reálna odmena v podobe poukážky na 20 % zľavu z nákupu v najväčšom záhradnom centre v Bratislavy Zahradníctvo FlorCo je už pre vás pripravená.

Vyberať najviac desiatich finalistov, ktorých posunie do online hlasovania, bude následne porota zložená z odborníkov z referátu životného prostredia, poslancov a členov komisie životného prostredia a verejného poriadku.

Ani jedného z nich, samozrejme, neminie odmena či už v podobe darčekových balíčkov, predplatného Časopisu ZÁHRADKÁR a knižiek od vydavateľstva Slovart.

Tak na čo otáľať? Ak máte viac ako 18 rokov, pošlite nám nominácie na ľudí, ktorých starostlivosť o okolie skutočne napĺňa. A najmä, ich farebné a estetické výsledky práce napĺňajú každého jedného z nás. VIAC INFO vrátane formulára nájdete TU PREDZAHRADKY.PETRZALKA.SK.

#petrzalkazije

web od 2day