VOĽBY DO EURÓPSKEHO PARLAMENTU 2024: Nedovoľte, aby vášmu presvedčeniu odzvonilo

Požiadajte o hlasovací preukaz preukaz osobne do 7. júna.

Už v sobotu 8. júna si spoločne zvolíme 15 poslancov, ktorí budú hlasom Slovenska v Európskom parlamente na nasledujúcich 5 rokov.

Vyberať si budeme z 24 registrovaných politických subjektov. Každý z nich má iný názor na budúcnosť našej republiky, zároveň každý z nich má iné pohnútky kandidovať.

No nezabúdajme, že aj my ako občania Slovenskej republiky máme isté názory i presvedčenia a ak chceme naďalej fungovať ako pevná súčasť Európy, ktorú je počuť, je mimoriadne dôležité, aby sme už o tri dni pristúpili k volebným urnám.

Veď Európska únia nám okrem iného dáva možnosť slobodne cestovať i žiť, pracovať či študovať v mnohých rôznych krajinách.

Preto, ak už teraz viete, že sa v deň konania volieb nebudete nachádzať v mieste svojho trvalého bydliska a nestihli ste si vybaviť hlasovací preukaz písomne ani elektronicky, nezúfajte.

Stále vám zostáva možnosť zavítať na Miestny úrad Petržalka osobne. Stačí, ak vaše kroky povedú priamo do kancelárie č. 001 na prízemie (vedľa matriky) a nezabudnete si svoj občiansky preukaz. Čas máte už LEN DO PIATKA 7. JÚNA DO 12:00. 

VIAC INFO k hlasovacím preukazom či iným dôležitým otázkam týkajúcich sa eurovolieb nájdete ako vždy na našom volebnom webe VOLBY.PETRZALKA.sk/ep.

Nedovoľte, aby po 20 rokoch rovnocenného fungovania medzi elitou Európy vášmu (i nášmu) hlasu odzvonilo. ĎAKUJEME, že vám na budúcnosti záleží.

#petrzalkavoli

web od 2day