Nestíhate sa zorientovať v dianí? Nevadí, stačí si pozrieť nový Petržalský kompas

Polovicu roka máme pomaly za sebou, no ak ste doteraz svoje plány nenaplnili, nemusíte zúfať, stále máte rovnako veľa príležitostí tak ešte len urobiť.

O tom, čo sa udialo – hoci len za posledný mesiac, ale i čo nás čaká, sme sa pozreli i v ďalšom vydaní spravodajského formátu Petržalský kompas.

Dôkazom, že čas letí naozaj rýchlo, je aj fakt, že o pár dní tu máme najväčší festival na zelenom sídlisku. Čo všetko sme si pripravili pre návštevníkov všetkých vekových kategórií, nám – alebo skôr vám – prezradí tá, ktorá to všetko spáchala, a ktorej od srdca záleží na tom, aby ste sa na Dostihovej dráhe počas troch dní cítili naozaj super – Barbora Šaling Lengyelová z referátu kultúry a športu.

Skvelé správy máme aj pre nadšencov plávania. O znovuzrodení i histórii bazénov na ZŠ Budatínska a ZŠ Holíčska nám viac prezradili Daniela Gáliková z referátu projektového riadenia a Marta Režnákova riaditeľka ZŠ Budatínska.

Do minulosti, hoci nie veľmi vzdialenej, sa spoločne prenesieme aj v spomienkovej reportáži z nedávneho Dňa detí, kde to poriadne žilo. O tom, aké to na zelenom sídlisku bolo, ale aj o tom, aké môže byť leto našich najmenších, napríklad aj vďaka Summer hero camp, sa dozviete opäť od tej najpovolanejšej.

A nebojte, to nie je všetko. Presvedčiť sa o tom môžete pri sledovaní krátkych servisných správ. Prajeme vám príjemné sledovanie i počúvanie, všetky doterajšie diely si môžete spätne pozrieť TU. A ak máte nejaké návrhy na zlepšenie, dajte nám o nich vedieť na podnety@petrzalka.sk.

web od 2day