Dni Petržalky naplno užijú aj naši drobci

Najväčšia párty na zelenom sídlisku má byť pre všetkých. A robíme všetko preto, aby to tak naozaj bolo.
Ak sa teda rozhodujete, či ísť na tento ročník Dní Petržalky alebo vymýšľať zábavný víkendový program deťom, je rozhodnuté. Vezmite ich so sebou a užite si tri dni plné hudby, jedla a zábavy všetci spolu.

Pre malkáčov totiž máme pripravených hneď niekoľko zaujímavostí, medzi ktorými nebude chýbať ani kúzelník Peter Šesták, majster nielen v čarovaní detských úsmevov. A najväčšiu kúzelnícku párty odštartuje už v SOBOTU 22. JÚNA o 10:00.

Pozvanie i výzvu vytvoriť nezabudnuteľný zážitok pre petržalské dietky prijali i obľúbené mačiatka Cupi a Lupi či Fíha tralala. No a keďže ich poznáme, vieme, že toto je ich najobľúbenejšia výzva, ktorú s radosťou pravidelne zdolajú. Príďte sa presvedčiť na vlastné oči v SOBOTU o 11:00 alebo v NEDEĽU o 14:00.

So svojimi knižnými postavami, hudobným i spisovateľským talentom nás poctí i Braňo Jobus, ktorý, rovnako ako jeho knižné postavy robí druhým radosť a petržalské deti pre neho nebudú výnimkou. Dobrou náladou sa od neho budete môcť nakaziť v NEDEĽU O 11:00 na hlavnom pódiu a o hodinu neskôr i v literárnom stane našich kolegov z knižnice Petržalka a ich kamarátov z vydavateľstva Slovart.

Okrem toho budú nielen detským návštevníkom robiť celý víkend radosť i sovičky, ktoré aj tento rok do areálu prinesú naši kamoši z OZ sovičkovo či chlpatí havoši v sprievode Dog Academy.

Chýbať nebudú ani ďalšie obľúbené atrakcie a náučné zóny, v ktorých si malkáči budú môcť pozrieť Dobrovoľnú civilnú ochranu, na pár minút sa stať malými makačmi a zajazdiť si napríklad na zdvíhacej plošine – všetko, samozrejme, v sprievode tých najpovolanejších.

Možnosť poriadne sa zabaviť im poskytne i množstvo skákacích hradov, kolotoče či obľúbená nerf aréna. Tri dni plné aktivít všakovakého druhu pre všakovaké deti štartujú už v PIATOK 21. JÚNA o 16:00. No to najväčšie prekvapenie vám predsa len ešte neprezradíme. Ale môžeme vám sľúbiť, že to bude stáť za to!

#dnipetrzalky #petrzalkazije

web od 2day