Dni Petržalky 2024 s dobrou energiou od Veolie

Už 21. – 23. júna na Dostižke.

Najväčšia párty na zelenom sídlisku každý rok naberá na popularite, a tým pádom aj na sile.

To znamená viac hudobných interpretov, násobne viac atrakcií, oveľa viac stánkov s občerstvením, obrovské množstvo techniky a v neposlednom rade nespočetné množstvo šikovných párov očí a rúk, bez ktorých by skrátka festival pre tisícky ľudí nemohol existovať.

Veľkoleposť sa však nezaobíde bez sponzorov. Preto si mimoriadne ceníme, že generálnym partnerom 27. ročníka DNÍ PETRŽALKY je spoločnosť Veolia Slovensko, ktorá nám počas predposledného júnového víkendu prinesie na Závodisko,š.p. i množstvo energie.

Veď ako sme vám už v uplynulých dňoch prezradili, od piatka 21. júna 17:00 si až do nedele 23. júna 21:30 užijete parádne hity slovenských i českých interpretov. Všetky koncerty odznejú na hlavnom pódiu – VEOLIA STAGE – v tesnej blízkosti vstupu na dostižku.

No žiť to nebude „len“ na pódiu, ale v celom areáli Závodiska. Tak, ako ste zvyknutí z predchádzajúcich ročníkov, aj teraz sa môžete tešiť na neuveriteľné množstvo všakovakých aktivít vo všakovakých stánkoch, kde si všetky ročníky zaručene nájdu „to svoje“. Nateraz prezradíme, že k lákadlám bude patriť aj veľký stan spoločnosti Veolia umiestnený v našej parádnej FUN ZÓNE.

Pýtate sa, čo všetko si budete môcť v stane nášho generálneho partnera vyskúšať? Tak čítajte ďalej. Naši priatelia si totiž pre každého návštevníka pripravili naozaj rozličné aktivity.

V súvislosti s blížiacimi sa Letnými olympijskými hrami a spoluprácou Veolia Slovensko so Slovenský olympijský a športový výbor, si tí najmenší návštevníci budú môcť počas celého víkendu vyskúšať „Malú olympiádu“ a otestovať tak svoje pohybové zručnosti prostredníctvom troch zábavných disciplínach.

V nedeľu od 15:00 navyše v Literárnom stane Knižnice Petržalka a vydavateľstva Slovart prebehne diskusia so slovenským vodnoslalomárom, olympionikom a držiteľom viacerých cenných kovov z majstrovstiev sveta – Matejom Beňušom, pri ktorej zaručene nesmiete chýbať.

Hneď po nej sa rovno môžete presunúť opäť do stanu Veolia, kde vám Matej s radosťou podpíše obľúbené tričko či plavky a nezabudnuteľný moment si budete môcť zvečniť i spoločnou fotografiou. Všetkým návštevníkom bude k dispozícii i veslovací trenažér na výrobu elektriny.

A keď už vás zmohne únava, načerpať sily budete môcť v oddychovej zóne na ležadle pri sledovaní náučných videí.

A to nie je všetko. Rovnako ako po minulé roky, aj teraz si priatelia z Veolie pre vás pripravili Deň otvorených dverí v kotolni. Tú nájdete mimo areálu Dostihovej dráhy na križovatke Furdekovej a Starohájskej. Čaká vás komentovaná exkurzia, na ktorej sa dozviete, ako sa vyrába teplo a teplá voda.

Chýbať nebude ani možnosť dozvedieť sa všetko, čo vás v tejto oblasti zaujíma. Priestory kotolne môžete navštíviť počas soboty od 10:00 do 17:00.

Stan nášho generálneho partnera vo FUN ZÓNE vám zase bude k dispozícii cez víkend 22. a 23. júna rovnako v čase od 10:00 do 17:00.

Samozrejme, najväčší petržalský festival by nemohol fungovať ani bez pomoci ďalších – hlavných – partnerov. Patria k nim Slovnaft, ČSOB, Autopolis, Aauto štýl i Alfa Petržalka. ĎAKUJEME.

VIAC INFO o festivale nájdete na webe DNIPETRZALKY.sk alebo v našej facebookovej udalosti.

Tak s kým sa vidíme?

#dnipetrzalky #petrzalkazije

web od 2day