Dni Petržalky ožijú príbehmi v literárnom stane

Aj vy celý týždeň čakáte, kedy si konečne budete môcť sadnúť cez víkend na balkón s ľadovou kávou, pustiť si obľúbený hudobný podmaz a začítať sa do príbehov?
A čo tak vymeniť balkón rovno za Závodisko a čítanie knižky za rozhovor s jej autorom? Počujeme nadšené výskanie?

To sme radi, lebo naše kolegyne a kolegovia z Knižnice Petržalka v spolupráci s Kultúrnymi zariadeniami Petržalky a svojimi kamošmi z vydavateľstva Slovart, si nielen pre nadšených knihomoľov pripravili skvelý program aj počas Dní Petržalky 2024 s dobrou energiou od Veolia Slovensko.

Literárny stan poctia svojou návštevou autori aj autorky, bookstagrameri aj bookstagramerky, ktorí si svojou tvorbou získavajú srdce detí, mladých i dospelých.
Okrem autorských besied napríklad s Evou Borušovičovou, Barborou Kardošovou či Richardom Rychtarechom, pokrstíme i knižky “Domov vesmírneho draka” od Petra Bartoněka i “Nenápadní sú vždy naj do života” od Barbory Dvořákovej a stretnúť môžete i Samka Kováčika z projektu Vedátor.

Pre všetkých fanúšikov podcastu Z petržalskej obývačky sme si našim generálnym partnerom Veolia Slovensko pripravili i špeciálne vydanie so špeciálnym hosťom – olympionikom – vodnoslalomárom Matejom Beňušom.

Na trochu vážnejšiu tému sa bude diskutovať i so zakladateľkou paliatívnej medicíny na Slovensku – primárkou oddelenia paliatívnej medicíny na Národnom onkologickom ústave, Andreou Škripekovou, s ktorou pokrstíme i jej knižku „Aby to tak nebolelo“.

O peknom i náročnom, s ľahkosťou i bez nej, od sobotného obeda do nedeľného poobedia sa bude hovoriť v literárnom stane na dostihovej dráhe, v ktorom nesmie chýbať žiadny knihomoľ či knihomoľka, ako i fanúšik životných príbehov.

Harmonogram programu nájdete TU. V mene kolegov sa tešíme na vašu návštevu. #dnipetrzalky #petrzalkazije

web od 2day