Dni Petržalky otvárajú brány i skôr narodeným

Predstava, že festivaly sú zásadne pre mladých je, veríme, dávno prežitá. A ak by aj dnes ešte nie, tešíme sa, že Dni Petržalky to zmenia.
Už niekoľkokrát sme avizovali, že najväčšia (a najobľúbenejšia) akcia na zelenom sídlisku bude pre všetkých a svoje sľuby predsa plníme.
Ak sa teda chystáte trojdňový víkend stráviť v spoločnosti rodinných príslušníkov, no už mesiac vás prenasleduje myšlienka, že im neviete vymyslieť program, bezsenným nociam je koniec.

Na Dostihovej dráhe Petržalka si to užijú nielen najmenší či ich rodičia, ale aj ich starkí či prarodičia. Pre tých najvyspelejších je pripravená Senior zóna, v ktorej okrem literárneho stanu našich kolegov z Knižnice Petržalka a ich kamošov z vydavateľstva Slovart, plného diskusií s obľúbenými autormi čaká i množstvo ďalších aktivít.

Svoju presnú mušku si budete môcť vyskúšať napríklad pri hre cornhole, zatiaľ čo anglické jazykové znalosti zas pri jazykových hrách, ktoré si pre vás pripravili kamaráti z @Volis academy.
Vieme, že festivalový život dá zabrať každému telu – bez ohľadu na vek, preto sme radi, že sa na dostižke zastavia i odborníci z Centrum zdravia Fymas, pre ktorých je zdravý chrbát najvyššou prioritou.

Pre šikovníkov z Elite optic je zas na prvom mieste zdravý zrak, ak aj pre vás, určite nevynechajte ich návštevu. Prítomní špecialisti vám radi povedia, ako ste na tom s vaším zrakom.

Tešíte sa na koncert a potrebujete doladiť svoj „look“ ? S tým vám určite rada pomôže poradkyňa Mary Kay, zatiaľ čo s výberom ideálneho doplnku v podobe ručne vyrábaného drôteného šperku zas Eva Feriancová.

Chýbať, samozrejme, nebude ani najobľúbenejšia z petržalských klubovní pre skôr narodených – Klubovňa aktívnych seniorov, v ktorej získate nielen cenné informácie o fungovaní, ale i kopu zábavných aktivít na víkendové dni s blízkymi.

Či už si aktivity vyskúšate všetci spoločne, alebo sa so svojimi rodinnými príslušníkmi stretnete až v dave pod pódiom pri spievaní svojich obľúbených piesní, je už na vás. Na každého jedného návštevníka i návštevníčku sa nesmierne tešíme.

web od 2day