Dni Petržalky ožijú súťažou

Nazbierajte všetky pečiatky a ste v hre o skvelé ceny.

Už iba 3-krát sa vyspíme a je to tu. Dlho očakávaný festival DNI PETRŽALKY 2024 s dobrou energiou od Veolia Slovensko odštartujú svoj veľkolepý program. O tom, čo všetko vás na Závodisku počas troch dní čaká a neminie, vás pravidelne informujeme na našich sociálnych sieťach alebo v udalosti. 

A veruže toho bude veľa naozaj pre všetkých. No vráťme sa ešte k drobcom. Ako sme sľúbili, ani najmenší návštevníci najväčšej petržalskej párty sa nudiť nebudú. Na sobotu 22. júna sme si pre nich okrem iného pripravili parádnu novinku, vďaka ktorej si z dostižky odnesú skutočne kopu zážitkov. Bude sa totiž vo veľkom súťažiť.

AKO NA TO?

S príchodom na Dostihovú dráhu si každé neplnoleté Petržalča bude môcť od našich patrične označených informátorov alebo priamo v stánku Miestneho úradu Petržalka vyzdvihnúť hraciu kartičku. Na začiatok je potrebné na jej prednej strane vyplniť svoje údaje a môže sa začať hrať.

Kartička obsahuje 16 voľných políčok, čo znamená 16 stanovíšť čakajúcich na svoju pečiatku. Tú dostanete v príslušnom stánku po splnení úlohy, ktorú si pre vás naši priatelia vymysleli.

Všetky stanoviská sa nachádzajú vo vnútri areálu Dostihovej dráhy, okrem jedného s číslom 1. Konkrétne ide o kotolňu spoločnosti Veolia, kde sa počas soboty bude konať pravidelný Deň otvorených dverí. Nájdete ju na križovatke ulíc Starohájska a Furdekova.

Posledným stanoviskom je práve stánok Miestneho úradu Petržalka (číslo 16), kde sa bude nachádzať aj osudie, do ktorého budete vyplnené kartičky vhadzovať.

A nebojte sa, určite sa pri hľadaní stanovíšť nestratíte. Pre lepšiu orientáciu sme vám ku kartičke pripravili aj podrobnú mapku.

Víťazov vyžrebujeme o 17:45 na hlavnom pódiu VEOLIA STAGE.

Ceny si následne budete môcť vyzdvihnúť priamo v stánku Miestneho úradu Petržalka a v prípade, že už sa v areáli nachádzať nebudete, do troch dní vás budeme kontaktovať.

A ČO MÔŽETE VYHRAŤ?

1, elektrobicykel od spoločnosti Veolia Slovensko

2, repasovaný notebook od ‌itzoo.sk

3, dve legá každé v hodnote 150 EUR od tpd.sk

4, repasovaný iPhone od itzoo.sk

5, 5-krát darčekovú poukážku v hodnote 50 EUR od Monsters Cafe and Bar.

A to zďaleka nie je všetko. Ďalšie menšie ceny od občianskych združení a 10 lístkov na kolotoče – o také parádne darčeky sa už súťažiť naozaj oplatí.

Veríme, že celé zelené sídlisko, vrátane návštevníkov z iných samospráv, bude do poslednej nohy na Dňoch Petržalky a že sa aj vďaka naším hracím kartičkám spolu so svojimi drobcami dosýta zabavíte.

#dnipetrzalky #petrzalkazije

web od 2day