Junior osobnosť Petržalky 2024 pozná svojich víťazov – a jeden z nich získa najvyššiu cenu

Robiť skvelé veci, a robiť veci najlepšie ako vieme, môžeme v každom momente nášho života.
Nemusíme čakať, kým budeme mať viac vedomostí a skúseností. Dôkazom sú aj žiaci a žiačky základných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti Petržalka.

Tí okrem dodržiavania školskej dochádzky stíhajú podávať výnimočné výsledky aj mimo školských lavíc a popritom robiť i dobré skutky a nezabúdať na svoje okolie. I to je dôvod, prečo si vyslúžili titul Junior Osobnosť Petržalky.

Ocenenie nielen za vynikajúce študijné či športové výsledky, ale tiež za odvahu robiť svet krajším, si z rúk nášho starostu Jána Hrčku a druhého vicestarostu Jána Karmana prevzalo tento rok 10 žiačok a žiakov, menovite:

Tomáš Marták (ZŠ Budatínska)
Hana Lilith Slavkovská (ZŠ Černyševského)
Adela Matyášová (ZŠ Černyševského)
Kristína Paršová (ZŠ Dudova)
Lucia Krajčíková (ZŠ Gessayova)
Matúš Scholtz (ZŠ Lachova)
Natália Černohousová (ZŠ Tupolevova)
Simon Matejka (ZŠ Turnianska)
Roman Biel (ZŠ Turnianska)
Sebastán Královič (ZŠ Budatínska)

Slávnostnú ceremóniu podčiarkli karatisti zo Športovej školy karate Bratislava, ktorí na svojej športovej ceste, rovnako ako naše Junior osobnosti, cibria a stelesňujú fyzické schopnosti, ale tiež mentálnu disciplínu a princípy rešpektu, pokory, vytrvalosti a neustáleho sebazdokonaľovania.

Tešíme sa, že sme mohli byť pri tom. Vždy veľmi radi vidíme, koľko šikovných a odhodlaných ľudí naprieč generáciami na zelenom sídlisku býva. Prináša nám to nádej, že nech by sa dialo čokoľvek, naša mestská časť je v dobrých rukách.

Ak by ste niektorú z Junior osobností chceli vidieť i naživo, nezabudnite, že OD 10. JÚLA budete môcť zahlasovať za jednu z nich aj v online hlasovaní o absolútneho víťaza Junior Osobnosti, vďaka čomu sa automaticky zaradíte do žrebovania o voľné vstupy na slávnostný galavečer Osobnosť Petržalky 2024.

Spoznať výnimočných žiakov a žiačky petržalských základných škôl môžete i očami ich spolužiakov vďaka krátkym videovizitkám dostupným na našom Youtube .
Fotogalériu z oceňovania nájdete TU.

#petrzalkazije #osobnostpetrzalky

web od 2day