Príďte na Dni Petržalky dobre naladení a informovaní

Pomôže vám naša festivalová brožúrka.

Priatelia, ste pripravení na najväčšiu petržalskú párty roka DNI PETRŽALKY 2024 s dobrou energiou od Veolie? Mali by ste, pretože od jej začiatku nás delí už len niekoľko hodín.

Prípravy na Dostihovej dráhe aj vďaka petržalským makačom fičia v plnom prúde a naši partneri, vrátane občianskych združení a, samozrejme, všetkých interpretov sa už na vás veľmi tešia.

Veríme, že sa takisto už neviete dočkať a v piatok 21. júna budete od 16:00 nastúpení pod pódiom VEOLIA STAGE.

Práve na ňom nám festival otvorí a zároveň to poriadne rozbalí tohtoročný víťaz súťaže „Prehliadka novej hudby 2024“ v gescii kolegov z Kultúrnych zariadení Petržalky – kapela Rumaska.

Zoskupenie troch chalanov a jednej baby vzniklo v roku 2015 a zabaví vás kombináciou žánrov ska, ska-punk, reggae i skutočne pútavými textami.

Keďže vystúpení a koncertov nás počas víkendu čaká naozaj požehnane, užite si ich naplno až do posledného a bez zbytočného zhonu. Svojho štvorkolesového tátoša môžete nechať pokojne doma, pretože vďaka spolupráci s priateľmi z Dopravného podniku Bratislava sú pre cestujúcich na zastávkach Námestie Hraničiarov a Starý Háj pripravené kapacitne posilnené linky 88, 95 a 98.

Uprednostniť takisto môžete kolobežky alebo bicykle, pre ktoré budú k dispozícii cyklostojany #MADEINPETRZALKA.

Ako vždy, myslíme aj na imobilných návštevníkov. Dni Petržalky sú totiž festivalom bez bariér. Na Dostižke je vitaný skutočne každý, pričom k dispozícii sú aj bezbariérové toalety a rovnako oba vstupy.

A ešte dôležitá vec na záver, aby vám nikto a nič nepokazilo skvelý festivalový zážitok, aj vzhľadom na predpoveď počasia si nezabudnite pribaliť pokrývku hlavy, opaľovací krém, pršiplášť či repelent.

VIAC INFO vrátane novej brožúrky s kompletným programom i všetkým, čo je na takej veľkej párty naozaj dobre vedieť, nájdete na webe DNIPETRZALKY.sk.

Teší sa na vás FUN ZÓNA, STREET ZÓNA, GASTRO ZÓNA a, samozrejme, aj my všetci v stane Miestneho úradu Petržalka.

#dnipetrzalky #petrzalkazije

web od 2day