Hľadá sa ihličnatý model, ktorý bude pózovať a robiť radosť celé Vianoce na Námestí Republiky

Chápeme, že po minuloročnom krásavcovi je to mimoriadne ťažká úloha, ale my veríme vo vianočné zázraky už od momentu, kedy skončia Dni Petržalky, a preto sa na vás obraciame opäť s touto krásnou trblietavou prosbou.
Uznávame aj to, že je to všetko na prvý pohľad príliš skoro, no na zelenom sídlisku myslíme dopredu, pretože vieme, že nie všetko môže prebiehať hladko a na veľa vecí v samospráve treba i potrebné papierovačky.

Poďme sa teda spoločne schladiť myšlienkou na vianočnú Petržalku, ktorú bude zdobiť krásny stromček možno práve z vašej záhrady alebo priľahlého okolia. A ako by mal taký stromček vyzerať?
Konkrétne by malo ísť o ihličnan, ideálne smrek obyčajný alebo smrek pichľavý s výškou minimálne 10 metrov a s pravidelným (kužeľovitým) tvarom koruny.

V prípade, že takýto ihličnan vlastníte a ste ochotní darovať ho mestskej časti Bratislava-Petržalka, alebo poznáte niekoho, kto uvedený druh stromu vlastní a rád by sa oň podelil, neváhajte a napíšte kolegom z referátu životného prostredia na adresu andrej.pazitny@petrzalka.sk.

Náklady spojené s výrubom, samozrejme, hradí naša samospráva, takže vám okrem voľného miesta pred domom či v záhradke zostane taktiež dobrý pocit, že sviatky radosti a pokoja budú vďaka vám pre všetkých obyvateľov a obyvateľky zeleného sídliska naozaj radostné.

Vopred ĎAKUJEME za vašu pomoc a spoluprácu.

#zelenapetrzalka #petrzalkapomaha

web od 2day