Ani tento mesiac vám vďaka Petržalskému kompasu neunikne nič podstatné

Leto v Petržalke odštartovalo vo veľkom a s ním aj viaceré zaujímavé udalosti na našom zelenom sídlisku. Niektorých ste už stihli byť súčasťou, zatiaľ čo iné sa tešia na vašu hojnú účasť v blízkej budúcnosti.

Napríklad taký tradičný festival Dni Petržalky tento rok navštívilo viac ako 60-tisíc ľudí. Na to, čo všetko sme spoločne mohli zažiť si zaspomína i prvá vicestarostka Ivet Jančoková. A bezprostredné pocity z najväčšej akcie na zelenom sídlisku zhrnú i návštevníci, ktorých sme sa na názor opýtali priamo na Dostižke.

Informácie sa vám snažíme prinášať čo najrôznorodejšími spôsobmi, aby vám naozaj nič neušlo. Koniec-koncov, jedným z dôkazov je i sám kompas. No a po novom ku komunikačným kanálom pribudla i nová aplikácia Petržalka. Dostupná je ako v Google play, tak v Appstore. Prečo si ju stiahnuť? Prezradí vám David Pavlík z referátu komunikácie.

Výnimočnosť nie je vekom ohraničená. Dôkazom sú i žiaci z petržalských škôl, ktorí svojimi činmi robia nielen z Petržalky krajšie a ľudskejšie miesto pre život. Viac o ocenení Junior osobnosť nám porozprávala Katarína Brťková z oddelenia školstva. A o svoje pocity sa s nami podelili i samotní ocenení, ktorí čochvíľa zabojujú i o cenu verejnosti v ankete Osobnosť Petržalky 2024.

Už vám došli nápady ako zamestnať deti počas leta? Tak nezabudnite, že ešte stále je tu možnosť prihlásiť ich na týždňový turnus Summer hero camp-u. Prečo netreba váhať a ako môže vyzerať nezabudnuteľný letný týždeň aj vašich ratolestí, vám prezradí tá najpovolanejšia – Mária Faktorová z referátu kultúry a športu. Určite nevypínajte.

Nevynechali sme, samozrejme, ani krátke a servisné správy zo života na našom sídlisku. Prajeme vám príjemné sledovanie i počúvanie, všetky doterajšie diely si môžete spätne pozrieť TU.

A ak máte nejaké návrhy na zlepšenie, dajte nám o nich vedieť na podnety@petrzalka.sk alebo priamo do komentára pod týmto príspevkom.

ĎAKUJEME. #petrzalskykompas

web od 2day