Na známosť sa všetkým dáva, že Petržalka výhodne pivo a kofolu predáva

Osvieženie príde priamo k vám 12. a 13. júla od 16:00 do 20:00.

Nebojte sa, nechystáme sa nad celé zelené sídlisko osadiť jednu veľkú strechu tak, ako sa traduje nad inou časťou Slovenska v známom vtipe. Ale povedali sme si, že prečo nespojiť príjemné s užitočným a obzvlášť v týchto horúčavách nepotešiť obyvateľov sídliska fajne orosenými nápojmi.

Ide totiž o to, že z najväčšej párty roka Dni Petržalky 2024 s dobrou energiou od Veolia Slovensko nám zostali nejaké tie sudy s kofolou a Plzničkou navyše.

A keďže vás ľúbime, rozhodli sme sa s vami podeliť. Naša „pojazdná krčma“ alias foodtruck v petržalských farbách príde v nasledujúce dni priamo za vami, konkrétne:

  • v piatok 12. júla na Nobelovo námestie;
  • v sobotu 13. júla ku ihrisku Fedinova neďaleko Športovej haly Prokofievova.

Naši chlapi z údržby, teda „petržalskí makači“, ktorí budú nápoje aj čapovať, sa na vás tešia vždy v čase od 16:00 do 20:00 a v prípade, že by sa vám zaľúbilo až príliš, zostanú aj o čosi dlhšie.

Kolegovia so sebou prinesú i nejaké tie pivné sety, kde si budete môcť v pohodičke posedieť, poklábosiť s priateľmi a v kľude si vypiť svoj vychladený drink.

No a to najdôležitejšie nakoniec – cena. Tá je veru naozaj výhodná. Za pol litra osviežujúcej kofoly zaplatíte len 1 euro, pričom pol litrák orosenej Plzne si budete môcť kúpiť iba za 1,50 €.

A to sa naozaj oplatí, čo poviete? Berte teda rodinných príslušníkov i kamošov a príďte sa v piatok a v sobotu občerstviť do stánku vašej samosprávy.

Sudov máme dosť a pitný režim predsa treba dodržiavať. Samozrejme, všetko s mierou, pri chmeľovom nápoji obzvlášť.  Ale to vám už, veríme, hovoriť nemusíme.

Tešíme sa na vás v petržalskom foodtrucku.

#petrzalkachuti #petrzalkazije

web od 2day