Osviežte sa s Letnou vlnou fantázie a vyhrajte 500 EUR

Už  11. augusta od 10:00 na Draždiaku.

Nechajte sa unášať letnou vlnou fantázie. Najkreatívnejšie podujatie aj tento rok prichádza na Veľký Draždiak. Tentokrát i s parádnymi finančnými odmenami vo výške až 500 €.

Chcete ich vyhrať? Tak sa predveďte, zoberte svoju námornícku flotilu a vytvorte si plavidlo, na ktoré Petržalka len tak nezabudne. Čím šialenejšie, tým lepšie. A to všetko pod heslom dňa – SUCHÝCH NÁS NEDOSTANÚ!

Čo treba urobiť?

  • Zostrojte si originálne plavidlo, pri ktorom sa fantázii medze nekladú,
  • zaregistrujte svoju posádku i s plavidlom mailom na marketing@kzp.sk. Tých z vás, ktorí to stihnú do pondelka 5. augusta, neminie odmena v podobe darčekových balíčkov od mestskej časti Bratislava-Petržalka i kolegov z Kultúrnych zariadení v Petržalke;
  • registrácia bude možná aj na mieste, a to pri Bufet Šutrovka od 10:00 do 15:30;
  • v nedeľu 11. augusta od 16:00 do 18:00 súťažte spolu s ďalšími kreatívnymi plavidlami v dvoch kategóriách Rekreační a Výkonnostní plavci a vyhrajte 200 € alebo 500 €.
  • Odmenou vám okrem parádnej výhry bude dobrý pocit z vašej originality, ale aj z toho, že si stále dokážete zo seba poriadne vystreliť. A to je predsa jedna z najväčších ľudských hodnôt, no nie?

Samozrejme, súťažou plavidiel to nekončí. Kolegovia z Kultúrnych zariadení Petržalky si pre vás pri petržalskom mori pripravili skutočne bohatý program na celý deň. Malí i veľkí sa môžu tešiť na člnkovanie, vodné exhibície, nafukovacie atrakcie či tvorivé dielničky.

Záver dňa nám parádnym koncertom odpáli takzvaná “ikona slovenského reggae”, ktorá zaručene roztancuje všetky labute i bobry na Draždiaku. Kapela MEDIAL BANANA ovládne pódium pri Bufete Barracuda o 19:00.

Ak vás už dostatočne zaliala LETNÁ VLNA FANTÁZIE, tak neváhajte a registrujte sa ihneď. VIAC INFO TU na webe www.KZP.sk.

#petrzalkazije #letonadrazdiaku #kulturavpetrzalke

web od 2day