Osviežte sa s Petržalkou VOL. 2

Najlacnejšie pivko a kofola opäť mieria do ulíc.

Počas uplynulého víkendu – v piatok i v sobotu – sme sa s naším foodtruckom vydali za vami do ulíc s čapovanou kofolou i pivkom za parádne ceny.

Zámerom bolo dopriať vám príjemné stretnutia a v tomto horúcom počasí i chladivé občerstvenie. Veď pitný režim predsa treba dodržiavať.

Ako sme sa presvedčili, tento koncept sa vám zapáčil natoľko, že ste nás volali aj na ďalšie miesta, kde by sme podľa niektorých mohli rovno zostať. Hoci nás to potešilo, snažíme sa byť ohľaduplní voči iným gastro prevádzkam, preto také niečo neurobíme.

Ale, predsa máme pre vás dobrú správu. Vaše prosby sme sa rozhodli vypočuť aspoň čiastočne a s našou „pojazdnou krčmičkou“ mierime do ulíc aj v nasledujúce dni. Pivko za 1,50 € a kofolu iba za 1 € si budete môcť vychutnať:

  • v piatok 19. a v sobotu 20. júla na Námestí Republiky.

Vidíme sa vždy od 16:00 do 20:00 a v prípade, že sa vám bude s nami dobre sedkať, petržalskí makači, ktorí vám opäť chutné nápoje načapujú, s vami radi pobudnú i o čosi dlhšie.

Samozrejme, všetko s mierou. Aj chmeľový nápoj vie v tomto teple poriadne udrieť do hlavy.

Tešíme sa na vás najbližší piatok i v sobotu v stánku vo farbách vašej obľúbenej samosprávy. A nezabudnite túto novinu oznámiť aj vašim priateľom a známym, nech to v Petržalke poriadne žije.

#petrzalkachuti #petrzalkazije

web od 2day