Zarezervujte si svoj termín na svadbu (nielen) na netradičnom mieste už dnes

Vybrať si môžete aj UFO či petržalský štadión.

Ľudová tvorivosť a zároveň i skúsenosti potvrdili, že láska kvitne v každom veku i v každom čase.

A o tom sa pravidelne presviedčajú i naše kolegyne z Matriky a ohlasovne pobytov, presnejšie zo Sobášnej matriky.

Veď v kalendári termínov svadieb na tento rok nám zostalo už len pár voľných miest na september. Ako nám prezradila kolegyňa Ilona Kraic, čoraz obľúbenejším trendom sa stávajú sobáše počas pracovného týždňa.

Nemenej obľúbené sú tiež netradičné miesta. Kraic si napríklad dobre spomína na svadbu na bratislavskom UFE, Veľkom Draždiaku i petržalskom Závodisku, pričom len nedávno sa zúčastnila na „futbalovej svadbe“ priamo na Štadióne FC Petržalka, kde svoj slávnostný outfit zdokonalila i originálnym futbalovým dresom.

Ak plánujete svoj deň „D“ už na ďalší rok aj vy, nezabudnite si vopred podať žiadosť na konkrétny termín.

Urobiť tak musíte od septembra osobne v čase úradných hodín na matrike Miestneho úradu Petržalka. V prípade, že dátum oslavy vašej lásky je už pevne stanovený, po dohode s našou kolegyňou si ho môžete vopred zarezervovať aj online.

Zároveň pripomíname, že ak túžite po sobáši v najstaršom verejnom parku v strednej Európe, teda v Sade Janka Kráľa, je potrebné sa obrátiť aj na kolegov z z bratislavského magistrátu.

Okrem rezervácie termínu či mnohých výdavkov spojených so sobášom, nezabudnite aj na povinné poplatky.

Napríklad, v prípade sobáša mimo úradne určenej miestnosti zaň ako mladomanželia zaplatíte rovných 100 EUR. Zároveň, uzavretie manželstva na ktoromkoľvek vhodnom mieste na území Petržalky vás vyjde na 166 EUR, čiže dokopy 266 EUR. VIAC INFO TU.

Veríme, že vás žiadne prekážky neodradia a spoločne so svojou polovičkou si svoj magický deň užite naplno, a ideálne spolu s Petržalkou.

#petrzalkazije

web od 2day