Petržalka bez úzkosti – odhoďte zábrany a nastúpte na cestu za psychickou pohodou

Leto býva akčné i plné aktivít. No tiež sa zvyčajne spája s dovolenkami a odstupom od povinností, ktoré nám možno bežne nedovoľujú nájsť si čas na uvedomenie si vlastných pocitov. Zamedzujú zmapovaniu vlastných potrieb, ale tiež prekážok, ktoré nám na ceste k ich naplneniu bránia.

Ale máme tip, ako sa odhodlať a začať to riešiť. Prvým krokom môže byť napríklad i terapeutické skupinové sedenie pod dohľadom odborníčok z iniciatívy Psychiatria nie je na hlavu – Márie Balážovej a Marcely Gatciovej, ktoré vás počas 6 stretnutí prevedú praktickými informáciami na zlepšenie psychického zdravia.

KEDY
Projekt prebieha v mesiacoch september až november 2024. Stretnutia sa konajú vo štvrtky od 17:00 do 18:30

KDE
Komunitné centrum LiLenka na Haanovej 35 v Petržalke

PRE KOHO
Skupiny sú uzavreté, určené pre dospelých ľudí, ktorí majú skúsenosť s psychickou poruchou.
Čo sa na stretnutiach naučíte?

Počas 6 týždňov si prejdete témy ako význam úzkosti, somatické prejavy, základné mechanizmy pre jej zvládanie. Chýbať nebudú ani techniky na redukciu úzkosti či reguláciu nervového systému.
Viac informácií, vrátane registračného formulára nájdete TU. Svoje miesto si môžete rezervovať do  31. JÚLA 2024. POZOR! Počet účastníkov v skupine je obmedzený na 12.

Všetkým zúčastneným držíme palce 🤞, aby odhodili zábrany na ceste za väčšou duševnou pohodou. A všetkým, vrátane ľudí z projektu Petržalka bez úzkosti, ktorí touto cestou prevádzajú – ĎAKUJEME. Aj vďaka vám je zelené sídlisko krajšie a bezpečnejšie miesto pre všetkých.

#petrzalkapomaha

web od 2day