Hviezdy nesvietia len na nebi, ale aj na Googli

Koľko z nich nám dáte vy?

Traduje sa, že Chuck Norris nepotrebuje Google, ale Google potrebuje Chucka Norrisa.

Nech už je to akokoľvek, my zase dobre vieme, že petržalská samospráva Google potrebuje. Na čo? Predsa na to, aby ste si nás mohli jednoducho vyhľadať a čo je ešte dôležitejšie, ohodnotiť naše služby.

Spokojnosť obyvateľov najľudnatejšieho sídliska je totiž pre nás vždy na prvom mieste. S obľubou preto čítame vaše recenzie plné inšpirácie. Ide o cennú spätnú väzbu, aby sme vedeli, na čom máme popracovať alebo naopak, komu z našich kolegov môžeme odovzdať pochvalu.

Hodnotenia ukazujú, že s vašou samosprávou ste prevažne spokojní. Veď z piatich možných sme sa postupne vyšplhali na 4,6 hviezdičiek. Veríme, že spoločnými silami dosiahneme viac.

Vedzte, že za každú jednu hviezdičku či písmenko vám budeme veľmi povďační. A aby ste sa nám nezabudli pochváliť alebo posťažovať sa, uľahčili sme vám to.

Pri návšteve Miestneho úradu Petržalka v budove Centrum Technopol na dverách jednotlivých oddelení a referátov nájdete aj nálepky s QR kódmi, ktoré vás na hodnotiaci formulár premiestnia rýchlosťou svetla.

Tak neváhajte, klikajte a hodnoťte TU. Lebo lepší môžeme byť len vďaka vám. Vopred ĎAKUJEME.

#petrzalkamaka

web od 2day