Petržalka hostila jediného slovenského medailistu z Paríža

Vyhrať tričko s jeho podpisom môžete aj vy.

Vzácnu návštevu, ktorá svojou prítomnosťou poctila náš úrad, asi netreba obzvlášť predstavovať.

Čo si budeme hovoriť, bronzovú medailu z letnej olympiády v Paríži v priestoroch Centra Technopol každý deň nemáme.

V prvom rade však treba poďakovať jej majiteľovi, ktorým nie je nikto iný ako reprezentant Slovenska vo vodnom slalome Matej Beňuš.

Málokto však vie, že držiteľ cenného kovu v kategórii C1 pochádza práve z Petržalky. Preto sme ho pozvali k nám, aby sme mu mohli osobne zablahoželať.

V mene všetkých obyvateľov zeleného sídliska tak urobili starosta Ján Hrčka a vicestarostovia Iveta Jančoková a Ján Karman, ktorí olympijskému medailistovi odovzdali i menšiu pozornosť.

Ak aj vy sledujete výkony sympatického športovca, oceniť ho môžete v prestížnej ankete Osobnosť Petržalky, kde v kategórii Šport a rozvoj aktívneho životného štýlu súťaží o Cenu verejnosti spolu s dvoma dámami. Svoj hlas mu môžete odovzdať v online hlasovaní TU.

A ak by ste sa chceli stať hrdým majiteľom suveníru v podobe petržalského trička s podpisom petržalského olympionika, napíšte nám do komentára pod príspevkom na Facebooku, akú medailu získal na Letných olympijských hrách v roku 2016 v Rio de Janeiro. Dvoch výhercov vyžrebujeme v utorok 13. augusta po 12:00.

Matejovi Beňušovi aj touto cestou ešte raz srdečne blahoželáme a ďakujeme za skvelú reprezentáciu Slovenska, Petržalky obzvlášť, nielen doma, ale aj vo svete.

Držíme palce v napĺňaní ďalších športových cieľov.

#petrzalkasportuje

web od 2day