Nastúpte na palubu jednorožca s Petržalkou a vydajte sa do sveta zážitkov

Už 25. augusta v Sade Janka Kráľa.

Obľúbené podujatie v gescii priateľov z Moonlight camp nielen pre všetkých Petržalčanov a najmä Petržalčatá prichádza aj tento rok do našej mestskej časti.

Rozlúčte sa s letom originálne a navyše v príjemnom prostredí jedného z najstarších verejných parkov strednej Európy na rodinnom podujatí Rozlúčka s letom Na palube jednorožca.

v nedeľu 25. augusta na vás v Sade Janka Kráľa čaká od 10:00 do 17:00 skutočne nabitý a rôznorodý program, kde si na svoje príde každý.

Nechajte svoje deti objavovať realitu sveta dospelých prostredníctvom obľúbených ukážok bezpečnostných zložiek, záchranárskej techniky či práce šikovných kynológov.

Súčasťou už tradične bude aj takzvaná HRACIA KARTA, s ktorou malí súťažiaci absolvujú množstvo stanovíšť rozmiestnených po celom parku, kde za splnenie rôznych úloh dostanú pečiatku. Vyzbieraním všetkých pečiatok sa deti zapoja do súťaže o úžasné ceny. Registrácia bude prebiehať v Auparku center v čase od 10:00 do 14:00.

POZOR! Počet hracích kariet je tento rok z bezpečnostných dôvodov limitovaný.

Rovnako ako po iné roky, ani tentokrát nebude chýbať stánok našej samosprávy, kde okrem pečiatky budú môcť návštevníci získať pekné darčeky značky Petržalka.

Makači z údržby nášho miestneho úradu im zase predvedú, ako funguje ich technika a tí nebojácni si ju budú môcť aj otestovať.

Pripravených je aj množstvo sprievodných akcií pre malých a veľkých, pričom okrem zbierania zážitkov bude priestor i na záchranu života v podobe darovania krvi v mobilnej jednotke Národnej transfúznej služby SR.

V poradí 13. ročník rodinnej akcie vyvrcholí koncertom dua PACI PAC za moderátorského sprievodu poetky Mirky Ábelovej. Úplný záver bude už tradične patriť NAJVÄČŠEJ PENOVEJ PÁRTY NA SLOVENSKU. Skvelé!

Podujatie sa uskutoční pod záštitou Mestskej časti Bratislava-Petržalka a VSTUP je pre všetkých VOĽNÝ. VIAC INFO TU.

A nezabudnite, Na palubu jednorožca patrí každý, kto sa rád usmieva.

#petrzalkazije #napalubejednorozca

web od 2day