Septembrové číslo samosprávnych novín Naša Petržalka je už na ceste do vašich schránok aj do vybratých inštitúcií

Školský rok bez samosprávnych novín akoby ani nezačal. Ale nebojte, ani tentokrát vás nezradíme a roznášame samosprávne noviny Naša Petržalka do vašich schránok.Okrem iného sa v nich dočítate napríklad aj o tom, že:

Petržalský úrad nie je len o úradníkoch. Je v prvom rade o ľuďoch, ktorý z neho robia nielen príjemnejšie, ale aj čistejšie a krajšie miesto pre život. Viac sa o nich dozviete na strane 4.
Od septembra budú učiť na ZŠ Černyševského a ZŠ Tupolevova podľa novej kurikulárnej reformy. O tom, čo všetko čaká deti po jej zavedení čaká si prečítate na strane 6 – 7.

Centrum pre ukrajinské deti na Beňadickej funguje už rok. Ako vyzerá život za jeho dverami nám prezradili jeho zakladateľky na strane 8 – 9.

Ľudská potrava vtákom nesvedčí. Čím ich kŕmiť a či vôbec nám ozrejmila Karolína Vaseková z referátu životného prostredia na strane 15.

Čomu sa venuje historicky najmladšia Osobnosť Petržalky po rokoch? Prečítate si na strane 17.

Aj v septembrovom vydaní, samozrejme, pokračujeme so stránkami, ktorých obsah je v réžii kolegov z bratislavského kraja a Veolia Slovensko. Veríme, že vás ich články zaujmú a stanú sa pridanou hodnotou vašich bežných dní.

Chýbať nemôže ani petržalská kultúra, aktuality, zaujímavosti, športová rubrika či vaša obľúbená tajnička. Veríme, že vás táto malá ochutnávka Našej Petržalky navnadila a (pravidelne) s radosťou sa zahryznete do jej pútavých stránok. Prajeme vám príjemné čítanie.

Noviny Naša Petržalka nájdete už čoskoro vo vstupoch a schránkach vašich panelákov či v stojanoch vo verejných inštitúciách z dielne petržalských makačov. Dostupné sú však už teraz TU.

#nasapetrzalka

web od 2day