V Petržalke štartuje jesenné upratovanie

Veľkokapacitné kontajnery sú vám bezplatne k dispozícii od 14. októbra.

Letné radovánky vystriedala farebná jeseň a s ňou väčšinou prichádza i veľké upratovanie – v živote i v domácnosti.

Veď pred Vianocami treba urobiť poriadok a vyhádzať z obydlí či pivníc nadbytočné veci, ktoré zaručene už nevyužijeme.

Ak patríte k držiteľom najmä nadrozmerného odpadu a neviete, čo s ním, máme pre vás dobrú správu. Ako už býva zvykom, aj túto jeseň ku vám posielame veľkokapacitné kontajnery, aby sme vám veľké upratovanie čo najviac zjednodušili.

Kontajnery pre vás pristavíme v 84 lokalitách, a to hneď TRIKRÁT TÝŽDENNE – KAŽDÝ PONDELOK, STREDU A PIATOK od 12:00 do 18:00. Ako prvá príde na rad lokalita Lúky, nejskôr Dvory a na záver ich vystriedajú Háje. Ani tento rok nevynecháme časť Slnečnice.

V prípade nepriaznivého počasia môžu byť termíny zberov objemného odpadu posunuté. O akýchkoľvek zmenách vás však ako vždy budeme včas informovať. S upratovaním začíname V PONDELOK 14. OKTÓBRA, pričom možnosť bezplatne sa zbaviť veľkého odpadu budete mať až do pondelka 11. novembra.

VIAC INFO vrátane harmonogramu a zoznamu položiek, ktoré ne/patria do veľkokapacitných kontajnerov, nájdete na webe PETRZALKA.sk/kontajnery/.

A nezabudnite! Koncom mesiaca si pre vás petržalská samospráva v spolupráci s bratislavským magistrátom a spoločnosťou OLO – Odvoz a likvidácia odpadu pripravila zber komunálnych odpadov z domácností s obsahom škodlivých látok.

Odovzdať ho bude možné 26. októbra od 10:30 do 12:30 na Ovsištskom nám. 1 vedľa obchodného domu Terno Plus.

ĎAKUJEME, že sa spolu s nami staráte o zelené sídlisko a robíte z neho krajšie miesto pre život nás všetkých.

#petrzalkamaka #zelenapetrzalka

web od 2day