Cestujte v MHD pohodlne aj počas sviatkov

Dopravný podnik posiluje spoje.

Jesenné prázdniny, Sviatok všetkých svätých a s tým spojené návštevy cintorínov opäť spôsobujú vrásky na čele motoristom, v Bratislave nevynímajúc. Aby sme sa všetci vyhli zápcham, a v horšom prípade aj rodinným hádkam, Dopravný podnik Bratislava upravil grafikony vybraných liniek a posilnil spoje vozidlami s väčšou kapacitou.

Aké zmeny nás čakajú:

28. až 29. október: Linky 𝟑𝟏; 𝟑𝟗; 𝟐𝟎𝟏 a 𝟐𝟎𝟐 budú po celý čas premávať v režime pracovného dňa, pričom linku 130 smerujúcu do Krematória posilní vozidlo s väčšou kapacitou.
28. október až 1. november: Linka 𝟑𝟕 bude posilnená kĺbovými autobusmi.
30. október až 1. november: Linka 𝟑𝟗 na trase Cintorín Slávičie údolie a Martinský cintorín bude premávať v intervale 7 až 8 minút, pričom spoj 𝟑𝟏 bude v týchto dňoch nahradený práve linkou 39.

Všetky spoje linky 𝟖𝟎 končiace na zastávke Kapitulský dvor budú v čase od 6:30 do 20:00 pokračovať až na konečnú zastávku Cintorín Petržalka. VIAC INFO nájdete TU. 

Ďakujeme, kolegom z dopravného podniku za ich skvelú prácu pri zlepšovaní komfortu cestujúcich a všetkých šoférov žiadame o zvýšenú toleranciu a opatrnosť na cestách.

web od 2day