Rozhodnite, ktorý vianočný stromček je najkrajší

Primaciálne námestie zdobia originálne vianočné stromčeky aj z Petržalky. Teraz máte jedinečnú možnosť rozhodnúť, ktorý získa titul najkrajší.

Keď sa povedia Vianoce, čo vám napadne ako prvé? Darčeky, rodina, vianočný stromček? Presne tak. Pravé Vianoce sa nezaobídu ani bez stromčeka.

Primaciálne námestie pred sídlom Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy sa tak opäť premenilo na doslova vianočný les zo stromčekov s vlastnoručne vyrobenými ozdobami. O tie sa postarali šikovní žiaci škôl z celého mesta vrátane Petržalky. Podporme ich svojimi hlasmi, stačí kliknúť na facebook Bratislavského kultúrneho a informačného strediska (BKIS).

 

Za našu Petržalku môžete podporiť školy s týmito poradovými číslami: 3. ZŠ Dudova, 10. ZŠ Pankúchova, 4. ZŠ Tupolevova, 8. ZUŠ F. Oswalda, 21. ZUŠ Topoľčianska a 18. ZUŠ Prokofievovova.

 

Vedeli ste, že tieto originálne vianočné stromčeky nezostanú na ulici? Po ukončení inštalácie, ktorá potrvá do 15. decembra, poputujú do domovov tých, ktorých potešia najviac. Nezabudnite preto, že aj vy môžete pomôcť darovať vianočný stromček ľuďom a rodinám v náročnej životnej či finančnej situácii. V mene našich partnerov a priateľov vám vopred veľmi pekne ďakujeme. Viac informácií nájdete TU.

#vianocnapetrzalka

FOTO: Bratislavské kultúrne a informačné stredisko ©

web od 2day