Žilinská spoločnosť venovala Petržalke 500 kusov dezinfekcie na ruky

Darček putoval petržalským deťom, učiteľom a seniorom.

Dobrí ľudia sú všade okolo. Ukázalo sa to aj nedávno, kedy sme dostali nečakaný, no v súčasnosti veľmi praktický dar. Priamo v centrále úradu v mene mestskej časti Bratislava-Petržalka prevzala naša vicestarostka Iveta Jančoková 500 kusov dezinfekcie na ruky od žilinskej spoločnosti Bioruža.

Keďže pre našich zamestnancov jej máme dostatok z vlastných zásob, rozhodli sme sa túto praktickú nádielku využiť efektívnejšie a podarovať ju iným. V priebehu posledného týždňa tak 350 kusov putovalo do materských a základných škôl v našej správe. A keďže ich druhý stupeň je nateraz zatvorený, dezinfekciu zužitkujú najmä naši učitelia, učiteľky i žiaci na 1. stupni.

 

Zvyšných 150 kusov prírodnej dezinfekcie si zase našlo miesto v Stredisku sociálnych služieb Petržalka, kde ich jeho prívetivá a vždy ochotná pani riaditeľka Soňa Chanečková prerozdelí našim seniorom.

Obchodu s kozmetikou ešte raz ďakujeme a veríme, že sme týmto gestom potešili nielen darcu, ale aj obdarovaných. A že Petržalka bude opäť o čosi bezpečnejšia a zdravšia.

web od 2day