Zimná údržba v Petržalke v plnom prúde

Vždy pripravení! To je heslo našich chlapov, ktorí sa od skorého rána starajú o bezpečnosť Petržalčanov i všetkých návštevníkov.

Predpovede Slovenského hydrometeorologického ústavu sa naplnili a aj našu Petržalku v noci zasypala pomerne bohatá snehová nádielka, ktorá sa nechystá ustúpiť. Práve naopak, s kolegami z bratislavského magistrátu aj počas dňa očakávame intenzívny príval snehových vločiek.

Pravý čas pre našich chlapov z oddelenia správy verejných priestranstiev, ktorí sa na toto obdobie poctivo pripravovali. V skorých ranných hodinách okolo 04:30 tak vyrazili v plnom nasadení do petržalských ulíc, kde nonstop odhŕňajú a posýpajú chodníky, terasy, pešie zóny, cesty III. a IV. triedy, nadjazdy okolo škôl, lekárskych zariadení a všetky priľahlé miesta patriace do správy našej mestskej časti.

Ak chcete vedieť, kde sa naši pracovití kolegovia práve nachádzajú, sledujte interaktívnu mapku, ktorú nájdete spolu so všetkými INFO k zimnej údržbe v Petržalke na našom webe www.PETRZALKA.sk/udrzba.

Pripravenosť na zimu ale neznamená, že treba riskovať. Preto prosíme, najmä vás, milí vodiči, zbytočne nehazardujte, buďte opatrní a trpezliví. Veď nie nadarmo sa hovorí, „pomaly ďalej zájdeš!“

#petrzalkamaka

 

web od 2day