Petržalské stredisko pre seniorov sa naplnilo láskou

Láska má veľa podôb a je veľa spôsobov, ako ju prejaviť. No niet nad to, keď sa s ňou môžete podeliť.

Ale dokázali by ste ju darovať úplne cudziemu človeku? S touto otázkou sa originálne vysporiadala i známa influencerka Patra Bene.

Spolu so šéfkou nášho oddelenia sociálnych vecí Marcelou Zacharovou vyčarovali úsmev na tvárach tým, ktorí sú odkázaní na pomoc druhých a o tú svoju lásku už, žiaľ, častokrát prišli.

Naše Stredisko sociálnych služieb Petržalka pod vedením pani riaditeľky Sone Chanečkovej sa tak pred Dňom sv. Valentína naplnilo láskou. A nie hocijakou, ale čokoládovou. Keďže návštevy sú kvôli pandemickým opatreniam stále regulované, čokoládové pralinky v tvare srdiečok rozdali obyvateľom strediska ich opatrovateľky.

 

 

Naši seniori sa potešili nielen samotným dezertom, ale i milým odkazom, ktoré im Patra do nich vpísala. No najväčšiu radosť mali azda z toho, že sa opäť cítili milovaní.

Teší nás, že aj naša Petržalka mohla byť súčasťou tejto milej aktivity. Ďakujeme Patre za iniciatívu a rovnako všetkým vám, ktorí sa o lásku akýmkoľvek spôsobom nezištne delíte nielen dnes, ale po celý rok.

Prajeme vám krásny Deň zaľúbených, milí Petržalčania.

#petrzalkapomaha

web od 2day