Bratislava otvorila grantovú výzvu na kultúrne podujatia

Požiadať o podporu môžete do 15. marca 2022.

V čase pandémie náš kultúrny život výrazne utrpel. Napriek tomu nám kultúra v rozličných podobách denno-denne pomáha prežívať všetky naše radosti i strasti.

Aj preto nás veľmi teší, že Nadácia mesta Bratislavy sa popri iných výzvach hodlá i naďalej pomáhať tejto žiadanej oblasti našich životov a v pondelok 14. februára otvorila grantovú výzvu Kultúrne podujatia.

Šancu uspieť majú rozličné prednášky, vyučovania, koncerty, festivaly, výstavy, predstavenia, súťaže, prehliadky, workshopy, konferencie a ďalšie zaujímavé aktivity. Jednou zo skvelých noviniek je, že kolegovia z Magistrátu hlavného mesta SR sa pre tento rok rozhodli aj na základe predošlých skúseností navýšiť celkovú sumu podpory na 280-tisíc EUR. V roku, kedy sme všetci v nádejnom očakávaní konca pandémie, je táto správa obzvlášť potešujúca.

Výzva potrvá do 15. marca a o finančné prostriedky sa môžu uchádzať mimovládne neziskové organizácie, súkromné spoločnosti či fyzické osoby – podnikatelia.

Ďakujeme kolegom z mesta za ďalšiu cennú pomoc a všetkým záujemcom v menej našej mestskej časti Bratislava-Petržalka držíme palce.

#kulturavpetrzalke

FOTO: Magistrát hlavného mesta SR ©

web od 2day