Humanitárna zbierka pre Ukrajinu v Petržalke pokračuje

Pozrite si reportáž TV Bratislava.

Počas celého týždňa prebieha v Dome kultúry Zrkadlový háj na Rovniankovej 3 v Petržalke humanitárna zbierka pre obete vojny na Ukrajine. Vďaka projektu Misia – osobnosti kuriérmi a Kultúra v Petržalke sa plné kamióny materiálnej pomoci dostali nielen na slovensko-ukrajinskú hranicu, ale aj priamo do vnútrozemia našich východných susedov.

Pôvodný zámer jednej z najväčších zbierok na Slovensku bol pokračovať v nej do piatka 4. marca. Vzhľadom na aktuálnu situáciu a množstvo zasiahnutých osudov bude ale táto pomoc predĺžená NA NEURČITO.O ďalšom scenári vás budeme ako vždy včas informovať na našej podstránke venovanej Ukrajine – PETRZALKA.sk/ukrajina.

Slováci, Ukrajinci, Američania, ale aj Rusi sa pridali k dobrovoľníkom, ktorí vyjadrujú nesúhlas s napadnutím Ukrajiny. Zapojiť sa môžete aj vy. Zoznam potrebných vecí, ktorých je stále nedostatok, pravidelne aktualizujeme na našom webe alebo ho nájdete na stránkach organizátorov.

O pozadí tejto pomoci, ale aj o ďalších plánoch organizátorov informovala redaktorov TV BRATISLAVA riaditeľka Kultúrnych zariadení v Petržalke Monika Korenčiová.

 

 

ĎAKUJEME, že pomáhate!

SLÁVA UKRAJINE!

#petrzalkapomaha #petrzalkapreukrajinu

web od 2day