Vypočujte si nový podcast na tému TRENDY HR

Čo musí spĺňať dokonalá pracovná ponuka a ideálny kandidát nielen v Petržalke? Dozviete sa v našom už siedmom podcaste Z petržalskej obývačky.

Do sveta personalistiky – moderne povedané HR- a jeho aktuálnych trendov vás v najnovšej epizóde podcastu Z petržalskej obývačky zavedú naša kolegyňa Marcela Zacharová, ktorá dohliadala na implementáciu zásadných noviniek vo výberových konaniach Miestneho úradu Petržalka a Nikola Richterová zo spoločnosti Profesia, na ktorej už nejaký ten mesiac všetky relevantné ponuky práce inzeruje aj naša Petržalka.

Ďalšia zaujímavá diskusia, tentokrát pod taktovkou Dávida Pavlíka, sa niesla od všeobecne platných odporúčaní pre všetkých, ktorí hľadajú svoje vysnívané zamestnanie, cez zmeny, ktoré priniesla nielen koronakríza, až po najnovšie trendy v správaní zamestnávateľov i zamestnancov, ktoré menia aj slovenský pracovný trh.

 

 

Celý video rozhovor si môžete pozrieť na našom oficiálnom YouTube kanáli a vopred ĎAKUJEME aj za jeho odber. Jeho audio verziu zase nájdete na všetkých dostupných podcastových platformách.

 

 

Spotify 👉 bit.ly/zpospotify
Apple Podcasts 👉 bit.ly/zpoapple
Google Podcasts 👉 bit.ly/zpogoogle
Anchor 👉 bit.ly/zpoanchor 

#zpetrzalskejobyvacky

web od 2day