Užite si nedeľu v spoločnosti benefičného bábkového podujatia

Bábky za mier vyrozprávajú svoj príbeh už o 10:30.

Pod záštitou mestskej časti Bratislava-Petržalka v zastúpení vicestarostky Jany Hrehorovej a Divadla Rozprávkový Gašparko si už túto nedeľu 13. marca môžete prísť pozrieť a zároveň podporiť benefičné podujatie venované aj aktuálnym udalostiam súvisiacim s vojnou na Ukrajine.

Predstavenie BÁBKY ZA MIER: STRATENÝ KOŽUCH ZAJKA FAJKA vám porozpráva príbeh o Zajkovi Fajkovi, ktorý sa nechá presvedčiť hadíkom Vadíkom, že jediným pravým zohriatím sú kamaráti. Zajko sa rozhodne teda nájsť kamarátov, ktorí ho zohrejú. Stretne mnohých, ale ako to dopadne, to vám prezradia strážkyne lesa Katlinka a Silvána v rozkošnom príbehu.

Zoberte svoje ratolesti a príďte si oddýchnuť. Predstavenie je určené pre deti od 3 rokov a začína o 10:30. VSTUP 6€/dieťa a 5€/rodič.

Okrem toho, že sa zabavíte, prispejete aj na správnu vec, pretože plná výška vyzbieraného vstupného bude zaslaná na účet organizácie ADRA Slovensko na pomoc Ukrajine.

 

 

Ale tým nedeľa v divadle zd’aleka nekončí. O 15:00 si pre vás DivadloMaKiLe pripravilo predstavenie Opice z našej knižnice – Červená čiapočka a o 17:30 zas môžete nahliadnuť do predstavenia Malé upratovanie z dielne Divadlo ZáBaVKa.

Tak čo, už viete, na ktorom predstavení sa vidíme?

 

#kulturavpetrzalke

web od 2day