V Petržalke sa bežalo konečne nielen virtuálne

Bolesť a pot v cieli vymenili úsmevy a radosť.

Náš starosta Ján Hrčka mal tú česť odštartovať posledný z pretekov ČSOB zimnej série 2021/2022, ktorý sa konal po dlhých mesiacoch konečne aj naživo a dokonca priamo v našej mestskej časti nielen v okolí Veľkého Draždiaka.

Priatelia z Bratislava Marathon na troch trasách – 10 KM, 5 KM a deti – k výbornej organizácii pribalili aj výborné počasie a v cieli sa teda netrpezlivo čakalo už len na výborné výsledky 557 bežcov.

O tie zabojoval aj náš petržalský tím v zložení vašich 13 volených zástupcov a úradníkov Miestneho úradu Petržalka.

 

 

Ako môžete vidieť, nezostali sme na hanbu a poriadne sme zamakali aj v bežeckých teniskách, pričom bolesť a pot v cieli vystriedali úsmevy a radosť z výkonov, ale aj krásnych medailí. Víťazom všetkých kategórii i týmto spôsobom v mene našej samosprávy ešte raz BLAHOŽELÁME a organizátorom, partnerom aj účastníkom ešte raz ĎAKUJEME za skvelú športovú sobotu.

 

 

V neposlednom rade pripomíname, že sa opäť – i u nás v Petržalke – vidíme už o necelé tri týždne na 17. ročníku ČSOB Bratislava Marathon, ktorý svoj naozaj bohatý a zaujímavý program odštartuje už vo štvrtok 31. marca a ktorý vyvrcholí v uliciach Bratislavy v nedeľu 3. apríla. VIAC INFO vrátane možností registrácie nájdete TU. Vidíme sa opäť na štarte!

#petrzalkamaka #petrzalkazije #petrzalkasportuje

web od 2day