Premeňte vaše zbytočnosti na užitočné dary

V Petržalke ich zbierame v marcové pondelky od 12:00 do 18:00 pre aprílový Mestský bazár.

V spolupráci s OLO – Odvoz a likvidácia odpadu budeme v dva nasledujúce pondelky, čiže 21. a 28. marca s radosťou a bezplatne preberať vaše nepotrebné, no stále čisté, zachovalé, funkčné a kompletné veci, ktoré ešte dokážu poslúžiť iným. Doniesť ich môžete od 12:00 do 18:00 do areálu nášho Zberného dvora Petržalka na ul. Ondreja Štefanka 4.

Vyzbierané veci následne poputujú do ďalšieho kola obľúbeného Mestského bazáru pod záštitou našich kolegov z magistrátu, ktorý sa uskutoční cez víkend 23. – 24. apríla v areáli Komunálneho podniku Bratislavy na Bazovej ulici 8.

Odovzdať môžete napríklad nečalúnený nábytok, knihy, časopisy, CD a DVD, spoločenské hry, kuchynské, domáce a záhradkárske potreby, športovú výbavu, detský sortiment, kancelárske a školské potreby, chovateľské potreby či hudobné nástroje.

VIAC INFO o veciach, ktoré od vás radi preberieme, nájdete na PETRZALKA.SK/zbernydvor. Tí z vás, ktorým petržalský termín zberu nevyhovuje, môžu veci odniesť aj priamo do centrály OLO na Ivanskej ceste.

ĎAKUJEME, že pomáhate a že sa zaujímate o naše životné prostredie.

#zelenapetrzalka

web od 2day