Ďakujeme pani prezidentke za návštevu, podporu a pomoc

A nielen petržalským zraniteľným komunitám.

Materské centrum Budatko je neziskovou organizáciou, ktorá v Petržalke ponúka široké spektrum aktivít a zábavy. Rodičia s deťmi, ale i starí rodičia majú na výber z množstva zaujímavých krúžkov a činností. Stačí si pozrieť ich bohatý program.

Nielen prácu nášho Budatka si všimla aj pani prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá sa nedávno práve v našej Petržalke stretla s matkami – samoživiteľkami a samostatne žijúcimi dôchodcami na hranici chudoby.

Sme veľmi radi, že aj hlava štátu reflektuje hromadné zdražovanie, a tým i zlú sociálnu situáciu vybraných skupín obyvateľstva na Slovensku. Práve oni si totiž túto pozornosť obzvlášť zaslúžia.

Hoci si uvedomujeme, že v kompetencii prezidentského úradu nie je prijímať potrebnú legislatívu, apel na našich zákonodarcov v parlamente aj s konkrétnymi návrhmi riešení viac než vítame.

Veď sme to práve my, samosprávy, ktoré denno-denne prichádzajú do kontaktu s vašimi starosťami a spolu s občianskym sektorom sa snažíme suplovať často nedostatočný záujem štátnych inštitúcií.

Aj v mene priateľov z Budatka ĎAKUJEME pani prezidentke za návštevu v týchto ťažkých časoch a ak budú naše komunity držať spolu a podporovať sa navzájom, sme presvedčení, že to určite zvládneme.

#petrzalkapomaha

FOTO: Prezidentský palác a Materské centrum Budatko

web od 2day