Veľkonočná SÚŤAŽ!

Vyzdobte Petržalku pestrými kamennými vajíčkami a vyhrajte skvelé ceny.

Veľká noc je za dverami a s ňou prichádza i súťaž pre našich malých kreatívcov.

Úloha znie: Maľujeme pestrofarebné veľkonočné vajíčka! A nie hocijaké, ale kamenné.

Nerobíme si z vás 1. apríl. Maľovanie na kameň je jednoduchá a zábavná metóda, ktorú hravo zvládnu malí i veľkí.

Aj škála tvarov, ktoré možno na kameň maľovať je veľmi pestrá, pekne na nich vyniknú tak geometrické vzory, ako aj motívy zvierat, kvetín či jednoduchých čiar. Kamene sú ľahko dostupné a je možné ich nazbierať aj počas prechádzky, napríklad v okolí obľúbeného Draždiaku. K farbám sa zase každý umelec dostane na hodinách výtvarnej výchovy.

Keď už máte všetko pripravené, môžete sa pustiť do práce. Súťaž je určená pre všetky základné školy v pôsobnosti Mestskej časti Bratislava-Petržalka a potrvá do 12. apríla. Hotové kamenné vajíčka noste do našej fontány pred budovou Miestneho úradu Petržalka, ktorú nám pre tento účel zapožičali ochotní kolegovia z Centrum Technopol.

A nezabudnite na spodnú časť vajíčka uviesť svoje krstné meno, triedu a školu ktorú navštevujete, aby sme mohli súťažiacich patrične odmeniť. Výzdobu budeme vyhodnocovať po sviatkoch a autorov najkrajších vajíčok oceníme zaujímavými darčekmi.

Zabavte sa s Petržalkou a spestrite ju vlastnoručnou veľkonočnou výzdobou, ktorej sa potešia obyvatelia i návštevníci. Už teraz sa tešíme na vaše farebné výtvory!

#velkonocnapetrzalka

web od 2day