So školským rokom 2021/2022 sa lúčime aj v Petržalke

Školáci a školkári si teraz užijú dvojmesačné prázdniny.

Posledný deň školského roka majú za sebou aj deti z 11 verejných základných škôl v správe mestskej časti Bratislava-Petržalka. Prváčikovia zo škôl na Pankúchovej a Lachovej ulici si vysvedčenia za celoročnú drinu prevzali priamo z rúk nášho starostu Jána Hrčku spolu s malými odmenami za ich pilnú prácu, ktoré neobišli ani 50 najšikovnejších študentov prvého stupňa.

Pre školákov nasleduje zaslúžený dvojmesačný oddych plný zážitkov, dovoleniek aj bezstarostného poznávania. Rovnako si oddýchnu i tí najmenší z našich, aktuálne 25 verejných materských škôl, ktoré však zostanú aj so svojimi jedálňami deťom k dispozícii v letnom režime. Viac informácií nájdu ich rodičia TU. 

 

Školský rok 2021/2022 je teda za nami. Najväčšie poďakovanie zaň si opäť zaslúžia všetci pedagogickí i nepedagogickí zamestnanci školstva, ktorí sa aj v komplikovaných časoch ochotne a s úsmevom starali o zbieranie vedomostí, ale aj plné brušká či bezpečnosť všetkých detí. Ďakujeme za vašu prácu a tiež želáme krásne leto plné čerpania energie na nasledujúci školský rok.

#petrzalkazije #petrzalkamaka

web od 2day