Strávte s vašimi deťmi aktívne leto pod dohľadom profi trénerov

Máme pre vás tip na letný športový program úplne zadarmo.

Byť takzvaným „couch potato“ sa v dnešnej modernej dobe plnej možností už nenosí. Obzvlášť nie v prípade detí, ktoré sa potrebujú naplno vyjašiť. Ak patríte k rodičom, ktorí chcú pre svoje ratolesti aktívne a zmysluplné letné prázdniny, máme pre vás jednoduché riešenie.

Športový klub Run For Fun opäť prichádza so svojou ponukou bezplatných atletických tréningov pod dohľadom profesionálov.

Bežecké športové aktivity sú určené pre všetky deti od 6 do 13 rokov a sme radi, že aj vďaka mestskej časti Bratislava-Petržalka môžu byť pre všetkých úplne ZADARMO.

A ak sa cvičenie zapáči i dospelým, môžu sa kedykoľvek pridať. Ochotní a milí tréneri vás raz-dva dajú do parády a poradia vám, ako správne cvičiť.

Neváhajte teda každý letný ŠTVRTOK OD 17:00 navštíviť miestny atletický ovál v areáli našej základnej školy na Tupolevovej ulici.

Registrácia vopred nie je nutná, stačí len prísť, zúčastniť sa a užiť si tréning.

Veríme, že aj touto športovou aktivitou nabudíme nielen naše Petržalčatá, ale aj vás, milí rodičia k podávaniu vrcholových výkonov v akejkoľvek oblasti a rovnako tak k zdravému životnému štýlu.

#petrzalkasportuje #zdravapetrzalka

web od 2day