Terasa na Rovniankovej dokončená

Makáme ďalej.

Nedávno sme ukončili práce v súvislosti s rekonštrukciou terasy na Rovniankovej ulici číslo 16, ktoré plynulo nadviazali na predchádzajúce opravy pri vchode číslo 14.

Zatiaľ čo pri druhej uvedenej rekonštrukcii sme zvolili asfaltový povrch, pri východnej strane vchodu č. 16 sme sa rozhodli pre upravený cestný betón, čo sa počas vykonaných obhliadok aj v čase nepriaznivého počasia ukazuje ako lepšia voľba.

Celoplošná oprava terasy na Rovniankovej ulici č. 16 o výmere 508,00 m2 sa celkovými nákladmi vyšplhala na sumu vo výške viac ako 72-tisíc EUR. Súčasťou výslednej ceny je i demontáž pôvodného a spätná montáž nového oplechovania za viac než 1500 EUR, ktorá spĺňa požiadavky na prekrytie izolácie a zamedzuje možnosti zatekania do priestoru pod terasou.

Veríme preto, že opravy padli na úrodnú pôdu, pretože vaša bezpečnosť je pre nás vždy prvoradá.

Zároveň nezabúdame ani na množstvo vašich podnetov na opravu ďalších terás, avšak v správe našej mestskej časti je iba 16 úsekov a do rekonštrukcií tých ostatných, čiže zásahu do cudzieho majetku, sa pustiť nemôžeme.

Aktuálne makáme na oprave dvoch schodísk na Beňadickej ulici, pričom výsledku sa dočkáte do konca septembra.

Kolegovia z úradu aj naďalej dôkladne monitorujú naliehavosť opráv terás v našej správe a postupne začnú aj s ďalšími nevyhnutnými prácami. Do tej doby vám ĎAKUJEME za pochopenie i trpezlivosť.

#petrzalkamaka

web od 2day