Pri opravách ciest a chodníkov nepoľavujeme

Mestská časť Bratislava-Petržalka obnovila viac než 880 m2 chodníkov.


Vždy je čo zlepšovať. To je jasné. Obzvlášť, ak ide o sídlisko takej rozlohy, akú má Petržalka.

Zničené chodníky či cesty môžeme pripisovať aj tomu, že to v našej časti žije. Tvar reliéfu sa pod tiažou našich nôh či kolies áut nekompromisne mení. Samozrejme k horšiemu.

V snahe tento proces zastaviť či aspoň spomaliť nám pomáhate aj vy, ktorí posielate svoje podnety cez naše komunikačné kanály.

Nie je v našich silách zmeniť všetko a hneď. Obzvlášť ak ide o priestor, ktorý sa síce nachádza v našej mestskej časti, ale jeho správcom je hlavné mesto Bratislava, prípadne súkromník.

V našom záujme však stále ostáva spraviť z Petržalky krajšie a bezpečnejšie miesto na život.

Smerom k cieľu postupujeme aj vďaka petržalským makačom či externým firmám, ktorým sa na našich chodníkoch aj tentokrát podarilo obnoviť viac než 880 m2 plochy za takmer 84 000 EUR.

Na Blagoevovej, Lachovej a Šustekovej ulici tak zmizli výtlky i nerovnosti a vďaka pilnej práci sa priestor na Lachovej ulici stal konečne bezbariérovým.

 

Hoci nevieme meniť veci mávnutím čarovného prútika, veríme, že postupné kroky prinesú trvalé zmeny, ktoré prispejú nielen k estetickejšiemu, ale aj funkčnejšiemu okoliu. Budeme radi, ak pri tom budete s nami.

Preto vás prosíme o trpezlivosť a zároveň dodržiavanie prípadných obmedzení, ktoré vám môžu komplikovať bežné fungovanie na najväčšom sídlisku. Robíme to pre vás.

A ak máte tip na lokalitu, ktorá potrebuje naozaj akútnu opravu, napíšte nám na podnety@petrzalka.sk alebo využite náš WhatsApp či Messenger.

#petrzalkamaka

web od 2day