Septembrové číslo novín Naša Petržalka už aj vo vašich schránkach

Pohodlne sa usaďte a začítajte sa do noviniek a zaujímavostí z diania v mestskej časti Bratislava-Petržalka.


Aj posledné teplé dni si môžete spríjemniť pútavými udalosťami z najväčšieho sídliska. V najnovšom čísle samosprávnych novín Naša Petržalka sa okrem iného dozviete:

Na Tyršovo nábrežie po prvýkrát prichádza PETRŽALKAFEST 2022. Príďte sa spoločne s nami rozlúčiť s letom na parádu.

Už v piatok 9. septembra na vás od 15:00 čaká bohatý hudobný program, chutné občerstvenie, ale i dobročinné podujatie Na kolesách proti rakovine.

Okrem hudobného festivalu bude záver leta patriť športu. V utorok 13. septembra od 12:00 najväčšie slovenské sídlisko prvýkrát v histórii privíta medzinárodné cyklistické preteky OKOLO SLOVENSKA V PETRŽALKE.

66. ročník s medzinárodnou účasťou bude hostiť zvučné mená pretekárov najslávnejšej súťaže Tour de France a na trať prológu spolu s nimi môžete vyraziť aj vy. Chýbať nebude ani bohatý sprievodný program či koncerty.

V sobotu 29. októbra nás čakajú nové regionálne voľby. Voliť si PRVÝKRÁT V JEDEN DEŇ budeme zástupcov samospráv na komunálnej i župnej úrovni. Aký je ich význam a prečo sú tohtoročné voľby také významné, sa dozviete v rubrike Rada právnika.

Pripomíname tiež, že pomôcť s organizáciou volieb nám môžete aj vy. Prihláste sa do jednej z 95 okrskových volebných komisií a dohliadnite spolu s nami na ich správny priebeh. Zoznam okrskov nájdete na stranách 12 – 15 a registrovať sa môžete na VOLBY.PETRZALKA.sk.

Rozpočtovou organizáciou našej mestskej časti Kultúra v Petržalke počas leta otriasla kauza, na ktorú upozornili Hospodárske noviny. Čo zistila interná kontrola a prečo došlo k výmene riaditeľky, sa dozviete na stranách 6 – 8.

Chýbať, samozrejme, nebudú ani podnety, aktuality, zaujímavosti, športová rubrika či vaša obľúbená tajnička.

Veríme, že vás táto malá ochutnávka Našej Petržalky navnadila a s radosťou sa zahryznete do jej pútavých stránok. Prajeme vám príjemné čítanie.

Noviny Naša Petržalka nájdete už čoskoro vo vstupoch a schránkach vašich panelákov a už teraz sú dostupné ONLINE alebo v mobilnej aplikácii Petržalka.

Stiahnuť si ju môžu všetci majitelia tabletov a mobilných telefónov iOS  a Android.

 #nasapetrzalka

web od 2day