Na Jiráskovej sa tešia z opraveného parkoviska za takmer 65-tisíc

Oprava sa uskutočnila v rekordne krátkom čase.

„Zvolebnieva sa,“ je v poslednej dobe azda najčastejšia reakcia na adresu našej práce.

Tento druh prístupu nás mrzí obzvlášť preto, že minimálne posledné tri roky sa v našej samospráve snažíme pracovať systematicky a pravidelne bez ohľadu na voľby. Stačí si preskrolovať napríklad náš facebook.

Jedným z mnohých dôkazov je aj dlhšie plánovaná oprava parkoviska na Jiráskovej ulici. Ako to už býva, podobné opravy sú zložité nielen v rámci plánovania a následného vykonávania rekonštrukčných prác, ale náročné sú tiež na finančné prostriedky.

Aj preto sa pre túto obnovu parkoviska spojili naši kolegovia z referátu zelene, investičných činností a oddelenia správy verejných priestranstiev a v spolupráci s externým dodávateľom firmou Swietielsky sa im napokon podarilo opravu uskutočniť v rekordne krátkom čase.

V priebehu troch dní sa tak parkovisko na Jiráskovej zmenilo na nepoznanie a z tankodromu sa stal pekný hladký povrch hodný najväčšieho sídliska na Slovensku.

Celá oprava o výmere 700 m2 nás zo spoločnej kasy vyšla na takmer 65-tisíc EUR a snáď uznáte, že to vôbec nie je málo. Preto veríme, že obyvatelia aj návštevníci lokality na Jiráskovej budú s novým úsekom vozovky spokojní a že nám vynovené parkovisko bude ešte dlho slúžiť.

My makáme ďalej a keby ste si náhodou chceli máknuť aj vy, prihláste sa do našej okrskovej volebnej komisie a pomôžte nám s organizáciou regionálnych volieb.

Finančná odmena vás neminie a vy budete mať dobrý pocit, že ste boli v správnom čase, na správnom mieste. Registrovať sa môžete ONLINE na webe VOLBY.PETRZALKA.sk.

Vopred ĎAKUJEME.

#petrzalkamaka

web od 2day