Petržalských seniorov pri príležitosti mesiaca úcty k starším poctila návštevou aj pani prezidentka

Naše skôr narodené Petržalčanky a Petržalčania mali včera vzácnu návštevu.

Do klubovne aktívnych seniorov totiž zavítala prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá s nimi strávila utorňajšie popoludnie.

V neformálnom rozhovore sa s ňou naši členovia klubovne podelili o svoje strasti i radosti, ktoré sú súčasťou života seniorov nielen v našej mestskej časti.

Prezidentke ukázali niektoré zo svojich kreatívnych výtvorov či aktivít, no hlavne ukázali, že to v Petržalke naozaj žije. Že aj starnúť sa dá aktívne. A všetci, ktorí do klubovne zavítajú majú nespočetne možností, ako svoj čas stráviť príjemne i produktívne.

Práve takéto aktivity a priestor, ktorého spolupatričnosť i vzájomný rešpekt sú charakteristickými črtami, pomáhajú ľuďom vo vyššom veku prekonávať pocit osamelosti, ktorý raz v živote postihne každého z nás.

Petržalská klubovňa aktívnych seniorov je otvorená pre každého, kto by rád počas jesene svojho života spestril svoj bežný deň alebo spoznal nových ľudí, s ktorými môže zdieľať myšlienky i voľný čas.

VIAC INFO o aktivitách klubovne nájdete TU.

Veľmi sa tešíme a vážime si, že si pani prezidentka našla čas a zavítala aj medzi našich penzistov. Veríme, že sa jej v ich spoločnosti páčilo a čoskoro našich starých otcov a staré mamy opäť poctí svojou vzácnou prítomnosťou.

#petrzalkazije

Foto: Prezidentský palác

web od 2day