Začiatok júna patril v Petržalke, ako inak, Petržalčatám

Prvý júnový deň patrí deťom, a inak tomu nebolo ani na našom zelenom sídlisku, kde to žilo nielen detským nadšením, kreativitou či zábavou, ale i skvelými športovými výkonmi.

Prsty v tom majú aj naši kolegovia z Kultúra v Petržalke, ktorí si pre ne prichystali poobedie plné aktivít, vďaka ktorým si mohli vyskúšať všakovaké tvorivé dielničky, povoziť sa na koníkoch, ale i premeniť sa pod rukami make up artistov na iné živé i neživé bytosti, či zabaviť sa pri vystúpení Funny a kamaráti.

Svojím nemalým dielom deťom prispeli aj kolegovci z Referátu investičných činností, ktorí sa podieľali na tom, aby v našej mestskej časti vznikol už piaty bežecký ovál v správe našej mestskej časti, na ktorom si práve prvého júna mohli zmerať svoje sily v rôznych športových disciplínach žiaci zo ZŠ Gessayova počas olympijského dňa.

 

Slávnostné otvorenie nevynechali ani sám starosta Ján Hrčka a jeho pravá ruka prvá vicestarostka Iveta Jančoková, ktorí prišli nielen vykonať oficiality, ale tiež od srdca podporiť detské športové talenty.

Tešíme sa, že sa Petržalka stala opäť o niečo prijateľnejšia nielen pre deti, ale tiež pre všetkých, ktorí by radi trávili čas o niečo zmysluplnejšie. Zároveň ďakujeme všetkým kolegom s neutíchajúcou túžbou robiť z Petržalky lepšie miesto pre život našich najmenších, mladých aj najstarších obyvateľov.

#petrzalkazije

web od 2day